MARINA KRAS @ Biograd Boat Show 2023. (25-29.10.2023.) – NAJAVA

Na 25-tom izdanju nautičkog sajma “BIOGRAD BOAT SHOW 2023”, održanom u Marini Kornati u Biogradu na Moru od 25. do 29. listopada 2023., posjetiteljima smo predstavili tri PRUA AL VENTO brodice, iz svake proizvodne game po jednu: Prua al vento JAGUAR 6.0 iz serije JAGUAR (open), gumenjak Prua al vento THOR 7.0 te Prua al vento HURACÀN 7.0 iz serije sundeck (plovila s kabinom), najnoviju brodicu brodogradilišta, kojoj je to ujedno i hrvatska premijera! Prekrasna brodica veličine 7 metara, s centralnom konzolom i prolazima sa strane, s kabinom u konzoli i sunčalištem na pramcu iznad kabine.

Predstavljena brodica izrađena je u varijanti bijeli trup te deluxe presvlake u boji senfa i dolazi s promotivnim paketom opreme koji uz standardnu opremu uključuje još i bimini inox tendu s crnim platnom, tuš sa spremnikom vode, hladnjak u kabini 40 lt., električno vitlo, sklopivi stol od tikovine u kormilarskom naslonjaču, ugradbeni sudoper te inox bokoštitnicu.

Huracàn 7.0 karakterizira njegova svestranost. Kabina je među najprostranijima u svojoj kategoriji, a veliko i udobno sunčalište čini ga idealnim za provesti nezaboravan dan na moru zajedno s Vašom obitelji, prijateljima, društvom. Ova brodica se posebno fokusira na udobnost i sigurnost. Sve je to zajamčeno zahvaljujući izvrsnoj plovnosti.