MARINA KRAS d.o.o. poduzeće je osnovano 2011. godine. Pod brendom Q Boat Rentals by MARINA KRAS d.o.o. iznajmljujemo motorne brodice. Nalazimo se u Marini Polesana u Puli. Trenutno u našoj floti imamo 7 brodica. Svake godine proširujemo i obnavljamo flotu, težeći uvijek boljim, sigurnijim, opremljenijim i svestranijim brodicama, kako bi nastojali zadovoljiti potrebe svih nautičara. U našoj ponudi imamo plastične brodice od 5,70m, 6,00m te 7,10m i premium gumenjaka dužine 7,00m. Posjetite nas u Marini Polesana ili nas kontaktirajte putem maila ili kontakt forme!
Našim pristupom i kvalitetom ponude nastojimo se izdvojiti od konkurencije, pružiti kvalitetnu uslugu, ugodno iskustvo i sjećanja koja će ostati zauvijek. Želja nam je omogućiti Vam bezbrižan i nezaboravan provod na nekoj od naših brodica, kao i potaknuti Vas da se u budućnosti vratite i ponovite iskustvo s nama.

Nakon godina iskustva u segmentu iznajmljivanja plovila, odlučili smo proširiti poslovanje i na segment prodaje plovila. MARINA KRAS d.o.o. iz Pule generalni je uvoznik PRUA AL VENTO plovila za Hrvatsku i Sloveniju.

Brodice PRUA AL VENTO ističu se kvalitetom posvećenoj detaljima, s naglaskom na udobnost, funkcionalnost i sigurnost. Brodogradilište PRUA AL VENTO sa sjedištem u Italiji, Lamezia Terme, Kalabrija, aktivno 49 godina, posebno pazi na proučavanje stila, kako bi ponudilo jedinstvene i kvalitetne brodove, garantirajući stabilnost, sigurnost te izvrsnu navigaciju i na nemirnom moru.

Misija je onima koji žele doživjeti more u harmoniji pružiti maksimum koji brodica, bila ona mala, srednja ili velika, može ponuditi.

Gama proizvoda PRUA AL VENTO sastoji se od četiri segmenta: