THOR

Istiću se kao vodeći u svojoj klasi, kombinirajući moderan stil
s udobnošću i vrhunskim performansama. THOR serija gumenjaka je
savršena platforma za uživanje u plovidbi, ima sjajne maritimne sposobnosti.

Gama THOR sastoji se od 2 modela, THOR 7.0 i THOR 8.0. Istiću se kao vodeći u svojoj klasi, kombinirajući moderan stil s udobnošću i vrhunskim performansama. THOR serija gumenjaka je savršena platforma za uživanje u plovidbi, ima sjajne maritimne sposobnosti. Duboki V trup, pogodan za sve vremenske uvjete, vrlo učinkovit, s iznimno modernim završnim linijama, jamči visoku razinu zadovoljstva i udobnosti. S THOR gumenjakom nećete ostati neprimjećeni! Krajem godine ponuda gumenjaka biti će bogatija za najvrijedniji primjerak – THOR 10.

Brodice PRUA AL VENTO ističu se kvalitetom posvećenoj detaljima, s naglaskom na udobnost, funkcionalnost i sigurnost. Brodogradilište PRUA AL VENTO sa sjedištem u Italiji, Lamezia Terme, Kalabrija, aktivno 49 godina, posebno pazi na proučavanje stila, kako bi ponudilo jedinstvene i kvalitetne brodove, garantirajući stabilnost, sigurnost te izvrsnu navigaciju i na nemirnom moru.

Misija je onima koji žele doživjeti more u harmoniji pružiti maksimum koji brodica, bila ona mala, srednja ili velika, može ponuditi.

Svi trupovi brodica PRUA AL VENTO dizajnirani su najmodernijim 3D softverskim programima, a izradio ih je Odjel za istraživanje i razvoj tvrtke uz potporu Napuljskog Sveučilišta južne Italije.

U proizvodnji brodica koriste se samo najkvalitetniji materijali, isoftalički gel-coat, isoftalička stakloplastika, koja se ručno obrađuje pojedinačnim listovima bez upotrebe strojeva.
U konačnici brodice PRUA AL VENTO imaju ograničenu i kontroliranu težinu u usporedbi s drugim modelima na tržištu te zahtijevaju 10-15% manje snage za pogonske jedinice u odnosu na plovila iste veličine drugih proizvođača, nudeći iste ili bolje performanse.
Ručno rađene presvlake od visokokvalitetnih tkanina i materijala, ručno šivani volani.

Posebna pozornost usmjerena je na kontrolu materijala i svih ugrađenih komponenti:

  • Inox sa stjenkom debljine 1,5mm
  • Vodonepropusna električna instalacija
  • Plinski amortizeri na poklopcima otvora
  • Lijevane šarke od 5 milimetarskog inoxa koje jamče otpuštanje bez vibracija i dugotrajnost
  • Gumente brtve za poklopce spremišta koje sprječavaju vibracije i garantiraju vodonepropusnost

Sve navedeno jamči veću kvalitetu proizvoda tijekom eksploatacije, krutost i robusnost te visoku razinu energetske učinkovitosti.

Brodice PRUA AL VENTO – Istinski „made in Italy“ proizvod, dizajniran i stvoren za potrebe nautičara – od sada dostupne i na hrvatskom tržištu!